Плакарот со лизгачки врати може да биде уникатен украс во Вашиот дом, а може и да се слее и преточи во ентериерот како неприметлив но фунционален негов дел. Материјалите кои ги користиме ни го овозможуваат ова и многу повеќе.
Ослободете ја Вашата фантазија!
Средна врата: дигитален принт на стакло.
Лева и десна врата: панел иверка во дрво дезен светол даб
Среден дел: дабов фурнир со специфична структура од годови и чворови со мат лак финиш.
Горе и долу: флот стакло во боја за доплнителен сјај.
Флот стакло во светла боја.
Тапет поставен на стакло или иверка со ист декор како и на ѕидовите за претопен плакар во просторот
Дигитален принт на стакло или иверка.
Принт на уникатно изработена векторска слика на стакло или иверка.
Принт на уникатно изработена векторска слика на стакло или иверка.
Површини за стимулирање на имагинацијата (цртачки табли за креда и маркер).