social image

СДИ новитет

БИ ФОЛД ВРАТИ НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ. ПОГОДНИ ЗА ТЕСНИ ПРОСТОРИ КАДЕ ШТО НЕМА МОЖНОСТИ ЗА ЛИЗГАЊЕ.

СДИ Елеганција

Предности на СДИ лизгачките врати

Голем избор на бои за лизгачкиот систем (сребро, шампањ, злато, антрацит сива, бела, црна, и многу други бои по РАЛ карта).
Буфер четкичките (кратки и долги) ја намалуваат вибрацијата при затворање на вратите и ја заштитуваат внатрешноста од прашина.
Леснотија во лизгањето благодарејќи на високо квалитетните и специфично дизајнирани тркалца, прилагодени во соодветни лежишта

Од проект до реализација

Од директна комуникација со клиентот преку разговор за можните решенија, па се до осмислување, монтажа и финална реализација на договорената цел.

СДИ за вас

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА